Selamat Datang Ke Sifu Takaful

AIZMIR

Assalamualaikum……….‚ÄčTerima kasih kerana sudi melawat serta melayari laman web SifuTakaful.com. SifuTakaful.com adalah satu laman web mengenai Prudential BSN Takaful Insurans. Laman web ini menyediakan segala informasi mengenai PruBSN Takaful Insurans. Laman web ini juga menyediakan pelan-pelan istimewa serta menarik untuk semua peringkat umur bermula dari awal kelahiran hingga dewasa.

Kami di SifuTakaful merupakan ejen bumiputra yang berdaftar di bawah Prudential BSN Takaful insurans. Pejabat kami terletak di tingkat 9, Bangunan Damansara Intan. ( berhadapan tropicana city mall ). Kami di SifuTakaful berjanji akan memberikan perkhidmatan yang jujur dan terbaik kepada anda semua. Kami amat mengutamakan keperluan dan kepentingan anda semua. Anda tidak perlu risau dan takut untuk mengambil pelan-pelan yang telah kami tawarkan kerana pelan kami adalah yang terbaik serta memberikan banyak manfaat kepada anda. 

Apa yang ditunggu lagi!! Mari bersama-sama kita mengubah cara hidup dan mengutamakan kepentingan diri serta orang yang tersayang. Marilah kita bersama mencari saham untuk dunia serta akhirat bersama. Disamping kita melindungi diri serta keluarga kita juga menyalurkan sumbangan secara tidak langsung kepada mereka yang memerlukan. Ayuh!! sebarkan berita gembira ini kepada ahli keluarga serta rakan-rakan anda. Berilah mereka kesedaran dan peluang untuk mengubah hidup mereka. 

AIZMIR

  aizmir 500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*